Sisällöntuotanto

Kaipaatko raikkaita ja sujuvia sisältöjä? Tuottaako myyntitavoitteita palvelevan tekstin kirjoittaminen turhaa päänvaivaa? Minulta luonnistuvat tekstisisällöt kaikkiin kanaviin – tarvitsitpa sitten sisältöä nettisivulle, sosiaaliseen mediaan, blogiin, asiakaslehteen, mainokseen, tiedotteeseen tai vaikkapa tuotepakkaukseen. Vai haluaisitko kuitenkin kirjoittaa itse? Jätä tekstin kieliasun oikoluku ja tyylittely minun huolekseni.

Suunnittelu

Oletko julkaisemassa uutta tuotetta tai palvelua, ja tarvitset suunnitelman uutuuden markkinointiin? Entä kaipaatko vauhtia vaisuun myyntiin tai hiljaiseen someviestintään? Toteutuksen lisäksi saat samassa paketissa koko prosessin ideoinnista ja suunnittelusta valmiiseen tuotokseen. Suunnittelen kampanjat ja projektit aina yrityksesi tavoitteiden mukaisesti.

Konsultointi

Tuntuuko, että viestit kuuroille korville? Haluaisitko jonkun vinkkaamaan, miten tavoittaa potentiaalinen asiakas? Entä kaipaatko tukea median edustajille viestimisessä? Konsultointi eli kansantajuisemmin neuvonanto on tärkeä osa kaikkia palveluitani. Yhteistyössä voimme kirkastaa sanomaasi, tavoittaa oikeita yleisöjä ja välittää heille juuri haluamamme viestin.

Tapahtumat

Tahtoisitko koota samaan huoneeseen paikallismedioiden edustajat, maan suurimmat somevaikuttajat tai potentiaaliset asiakkaat? Onko tarkoituksenasi saada sanomasi leviämään myös muiden ihmisten jakamana? Anna minun huolehtia tiedotustilaisuuden, verkostotapahtuman tai vaikka messuosastosi toteutuksesta. Järjestän yleisöllesi kokemuksen, joka muistetaan.

Koulutus

Haluaisitko toteuttaa viestintäsi itse, mutta kaipaat opastusta, kannustusta tai kenties konkreettisia ideoita? Polkaistaan homma käyntiin yhdessä, ja päivitetään sinun ja työyhteisösi osaaminen tähän päivään. Haluatpa sitten ottaa haltuun somen salat, sisällöntuotannon tai tapahtuman osallistujaviestinnän, räätälöin sinulle ja yrityksellesi sopivan koulutustunnin tai -päivän.

Viestintätoimisto Marenita on yhden naisen yritys, jonka arjessa on tiivisti mukana muita viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisia. Jos osaamiseni ei sellaisenaan taivu yrityksesi tarpeisiin, ovat luottotekijäni valmiina täydentämään heikkouksiani.